miércoles, 29 de junio de 2011

Projecte "escola" lliure a la Tallada

Som un grup de mares i pares que estem organitzant-nos per muntar una escola sistèmica, lliure, diferent a l'oferta que hi ha actualment a la major part d'escoles de l'Empordà.
El lloc on la voldriem i tenim més facilitats per muntarla és: la Tallada.
Tenim un possible "educador", acompanyant, guia, observador.
Disposem d'un terreny i un petit local per adequar entre tots.
I de moment som sis famílies interessades.
Ens reunim un dimarts sí i un altre no. El proper dimarts dia 12 de juliol sí que ens reunim.
El projecte el muntem entre tots, parlem de les necessitats de cadascú, de com ens agradaria que fos l'escola i de les possibilitats que tenim.
Tothom que estigui interessat serà benvingut. Animeu-vos a venir i a dir la vostra vol ser un projecte obert, adaptable en moviment constant. No hi ha res tancat ni inamovible.
Fins dimarts!
Txus

1 comentario:

  1. Hola,

    Estoy muy interesada por esta iniciativa de cara al septiembre para mi hijo de 4 años. También tengo una amiga con un hijo de la misma edad que pudiera estar también interesada. nos gustaría sin embargo saber si hay otros niños entre 3 y 6 años que se sumarían a la iniciativa. Para mi es importante que haya un grupo de unos 4 niñ@s como minimo (6 sería lo ideal!) con edades comprendidas entre 3 y 6 años. Entiendo que los niños de esta edad pueden compartir espacio con los niños de 1 o 2 años, pero para mi es importante que tengan educador diferente ya que las necesidades no son las mismas. Gracias por mantenernos al corriente. Un abrazo

    ResponderEliminar